OpenOffice-konferansen 2007

ooocon2007_176×105.pngSå er den igang, årets internasjonale OpenOffice.org-konferanse. denne gangen i Barcelona, hvor byens universitet er vertskap. Det er trådløst nett her, heller dårlig med 230-volts stikkontakter:-(

I år, som tidligere år, er det slovenske mediateamet Kiberpipe på plass. De filmer alle foredrag og gjør intervjuer av deltagere og foredragsholdere. Alt av programvare de benytter er selvsagt fri programvare.

Idag, onsdag 19.9. har community manager LouisSuárez-Potts fortalt om nyhetene som kommer i versjon 3.0 (pdf-fil). Den er ventet ferdig til våren/sommeren til neste år. I tillegg har vi hørt representanter fra Kina fortelle om deres satsing på en egen variant av OpenOffice (pdf-fil), med et grensesnitt tilpasset den kinesiske kulturen. Et ufritt land som omfavner fri programvare… Interessant…

Presentasjonene fra dag en kan lastes ned herfra. Fra dag to her, og fra siste dagen her.

Comments are closed.