OpenOffice inntar finansverdenens høyborg!

OpenOffice - programvaren for barske menn:)Jeg trodde nesten ikke mine egne øyne der jeg stod i kassakøen i min lokale dagligvareforretning, ICA’n på Aker Brygge. Joda, sammen med Kapital og andre livsstilsblader for menn, så stod det en flunkende ny brukerveiledning for OpenOffice.org! På øverste hylle. Finanskrisen har nådd Aker Brygge, hurra! Mon tro hvor mange offentlige virksomheter som i sommer har gått over til OpenOffice? Eller fortsetter vi å lære opp elevene i «det som næringslivet bruker» -hørt dette syltynne argumentet før? «Gratis alternativ til Microsoft Office. Like enkelt å bruke» står det på forsiden av heftet. Jeg er helt sikker på at både våre lærere og elever også er i stand til å lære seg OpenOffice. For den ene av disse to gruppene, kan det jo være direkte nyttig til og med; ta ikke for gitt lenger at «næringslivet» lenger bruker Microsoft Office:-)

Comments are closed.