Kongsberg kommune vant friprog-prisen

image

For første gang i historien skulle «prisen for fremme av fri programvare» også deles ut til en kommune eller fylkeskommune. Prisen deles ut for åttende gang. Årets pris gikk til en av de mange flittige arbeiderne, en som bidrar med å utvikle og teste programvare, blant annet til det kjente billedbehandlingsprogrammet GIMP. Øyvind Kolås er årets prisvinner, gratulerer!

«Kommuneprisen» gikk altså til Kongsberg kommune. Prisen ble mottatt av rådmannen (t.h. på bildet) og kommunens mangeårige forkjemper for fri programvare og delingskultur i kommune-Norge, Britt-Inger Kolset (t.v). For mer info og bedre bilde, se www.nuug.no. Spesielt moro for meg at Kongsberg fikk prisen, jeg har jo fulgt kommunen i nærmere 20 år. Prisen er vel fortjent, gratulerer!

Comments are closed.