Endelig fredag!

image

– og på veien ut av huset, i foajeen, treffer jeg en hyggelig dame! I seg selv en hyggelig opplevelse, men akkurat denne gangen var jeg mer opptatt av hva hun hadde med seg — Hun er fra fylkesbiblioteket vårt og har med seg en liten eske. Den er til meg sier hun. Ok, sant skal være sant, jeg visste at pakken skulle komme, men det var knyttet en viss usikkerhet til om pakken rakk fram i tide, før jeg forlot jobben. Pakken rakk heldigvis fram i tide (sa jeg TIDE? -hmm..minnet meg om noe, se tidl. blogginnlegg under her om mine «traumatiske opplevelser» med Tide:-) -uansett, helgen er reddet! (ja, noen av oss er lette å more…:)

Hva det er? Lurer du på det? Jeg røper såpass mye at den har en skjerm som er minst tre ganger så stor som den dingsen jeg nå sitter og skriver på. Om jeg kan skrive på skjermen sier du? Ja, på denne ja, min lille HTC Hero, men om jeg kan det på det som er inni pakken? Tja….. Hva tror du?

Comments are closed.